Neem Contact

We zijn een jonge, betrokken en creatieve familie en we doen altijd ons best om onze klanten de meest uitstekende en unieke winkelervaring te bieden. Uitgaande van het concept van ons merk, is ons belangrijkste doel om geweldige gepersonaliseerde terugroepproducten te creëren die onze klanten samen met ons kunnen creëren.

Klanttevredenheid is ons succes! We zijn er trots op dat we onze klanten niet alleen tevreden houden met producten van hoge kwaliteit, maar ook met onze snelle en attente klantenservice.

We luisteren graag naar de mening van klanten! Als u vragen of opmerkingen heeft, neem dan gerust contact met ons op, neem dan contact met ons op en vermeld uw ordernummer, naam en productinformatie.

Houd er rekening mee dat het beantwoorden van uw verzoek enige tijd kan duren, afhankelijk van de inhoud van uw bericht. Ons doel is om de vraag van elke klant binnen 24 uur te beantwoorden. Bedankt voor uw geduld en we zullen er alles aan doen om uw probleem zo snel mogelijk op te lossen.

Neem Contact: Maandag t/m zaterdag van 9.00 tot 18.00 (UTC+8)
Bedrijfsnaam: Fuzhou Gulou District Xiaopifei Electronic Commerce Co., Ltd.
Adres: No. 6, Block 3, Yinhu Garden, No.79 Xihong Road, Guxi Street, Gulou District, Fuzhou City, Fujian Province, China
Telefoon: (+86) 132 8598 0230
E-mailservice@remigifts.nl
Neem Contact: Maandag t/m zaterdag van 9.00 tot 18.00 (UTC+8)
E-mailservice@remigifts.nl
WhatsApp: (+86) 13067353900 | Stuur een text bericht, we kunnen tijdelijk geen spraakservice bieden