Verzendbeleid

Levering & Verzending

Levertijd = Verwerkingstijd + Verzendtijd

Verwerkingstijd

Alle Remigifts artikelen worden op bestelling gemaakt. De verwerkingstijd varieert van product tot product. Onze gegraveerde of gepersonaliseerde bestellingen kunnen 3-7 dagen duren. Tijdens de hoofdvakanties en tijdens de actieperiodes kan de verwerkingstijd voor bestellingen langer zijn.

Opmerking: Het kiezen van een Spoed Verzending zal alleen de levertijd verkorten, het zal de verwerkingstijd (of productietijd) niet verkorten

Wijziging Verzendadres

Als u uw verzendadres moet wijzigen, helpen we u graag gratis met de correctie. Houd er echter rekening mee dat zodra uw zending aan zijn internationale verzendreis begint, we meer moeten betalen aan de rederij. Afhankelijk van de omvang van uw adreswijziging moet u daarom de gemaakte extra kosten dragen.

Verzendtijd

Methode Verzendtijd Prijs Geen Verzendkosten

Standaard Verzending
Wereldwijd

Naar NL,BE,DE,FR,IT.ES,US,UK: 7-12 Dagen
Naar andere landen: 7-20 Dagen

€7.99 Meer dan €60
Spoed Verzending 3-7 Dagen €19.99 Meer dan €120

Houd er rekening mee dat:
* Beïnvloed door Covid-19 kunnen er vertragingen zijn in de levering.
* Dozen of militaire adressen. We konden alleen naar P.O. Dozen en militaire adressen (APO, FPO) adres met de standaard verzendmethode.
* Bovenstaande levertijden zijn schattingen van onze koeriersbedrijven, daarom kan Remigifts niet verantwoordelijk of verantwoordelijk worden gehouden voor vertragingen na verzending. Er kunnen vertragingen optreden als gevolg van overmacht, zoals pandemie, oorlog, politiek, extreem weer, maar u kunt er zeker van zijn dat Remigifts zijn best zal doen om het ongemak tot een minimum te beperken.
* Vanwege grensoverschrijdende verzendingen kunnen er douanerechten zijn, dit zijn rechten of belastingen die op de goederen worden geheven. Extra inklaringskosten moeten door de ontvanger worden betaald.

Verzend Informatie
Houd er rekening mee dat het verzendadres van PayPal wordt overgenomen of de informatie die u invult. Als uw afleveradres afwijkt van uw factuuradres, geef dit dan aan tijdens het bestelproces. Het adres kan worden gewijzigd voordat we uw bestelling verzenden. We kunnen de verzendmethode of het verzendadres van de bestelling echter niet wijzigen.

Adres Informatie
Bestellingen worden zo snel mogelijk verwerkt. Om deze reden raden wij u aan dit te controleren en ons een correct en volledig afleveradres door te geven. Als uw afleveradres afwijkt van uw factuuradres, geef dit dan aan tijdens het bestelproces.

Order Bevestiging
Nadat u uw aankoop heeft afgerond. U ontvangt een "Bestelling Volgen" e-mail (controleer uw spam-map als u deze niet kunt vinden). Zorg ervoor dat alle informatie correct is. Als u vragen heeft, kunt u altijd contact met ons opnemen: service@remigifts.nl

Bestelling Volgen
U ontvangt een e-mail bevestiging zodra uw bestelling is verzonden. Het bevat het tracking nummer van uw bestelling en een directe link naar de tracking pagina van uw koerier. In deze e-mail ontvangt u uw bestel-ID, waarmee u uw artikel op weg naar u kunt volgen, evenals de datum waarop uw bestelling is verzonden. U kunt hier ook de status van uw bestelling controleren: Bestelling Volgen

Belangrijk
Als de vervoerder een niet-bezorgbaar pakket aan ons retourneert vanwege een adresprobleem, worden de retourverzendkosten in rekening gebracht. Als je een terugbetaling nodig hebt, houd er dan rekening mee dat er 30% herbevoorradings kosten zijn voor gepersonaliseerde items